Laagste prijsgarantie | Geleverd en gemonteerd door heel NL | Duitse kwaliteit beste prijs

Veranda

Je eigen veranda samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest


Je bent ongetwijfeld op zoek naar een veranda, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terechtgekomen. Bij OverkappingPlaza ben je daarvoor helemaal aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in veranda's.


Als je een keuken koopt doe je dit bij een keukenspeciaalzaak en heb je veel keuze en specialistisch advies, waarom zou dit niet gelden voor een veranda? De veranda is een investering in je eigen levensgenot, het huis en de tuin. Daarom moet de veranda perfect passen bij ten minste twee van de punten waar jijzelf natuurlijk centraal in staat. Bezit je een eigen huis, dan is de juiste veranda al snel waarde-vermeerderend.

De veranda helemaal naar wens samenstellen!

Met een veranda is veel mogelijk. Verwacht van ons dat wij onze uiterste best doen jou zo veel mogelijk keuzes te geven, zodat je precies de veranda naar wens kunt samenstellen. Als je gebruik maakt van de zelf samenstel module bovenaan deze pagina, stel je zelf je eigen ideale veranda in enkele zeer eenvoudige stappen samen.


Welke keuzes zijn er dan? Denk aan de standaard keuzes voor elke veranda. Welke kleur past er bij jou, Crèmewit of Antraciet? Een andere keuze is of je een ronde of juist klassieke dakgoot wilt? Met daarbij vierkante of halfronde staanders? Dit zijn slechts twee van de vele vragen die voor elke veranda van belang zijn.


Zijn de standaard keuzes te makkelijk of wil je veel uitgebreider? Kies dan voor een zijwand, screen of zelfs een speciaal ontworpen elektrische zonwering voor de veranda! Keuzes genoeg en dit is allemaal in zeer eenvoudige stappen te doorlopen via onze speciale samenstel module. Vul de afmeting in van jouw ideale veranda, doorloop de eenvoudige stappen en zie hoe jouw droom veranda er uit komt te zien! Een mooiere veranda dan die van de buren? Leef je uit!

Genieten zonder veel onderhoud

Een veranda staat dag en nacht buiten, het hele jaar, in een zeer wisselend klimaat. Daarom is elke veranda voorzien van een zeer zware poedercoating van 90 µm, wat het aluminium goed beschermd. Omdat wij goed begrijpen dat je veel liever geniet dan met het onderhoud bezig bent, is de onderhoud zeer beperkt van een aluminium veranda van OverkappingPlaza.


Voor het juiste onderhoud gebruik je een speciale veranda cleaner die je slechts kort inweekt en af kunt spoelen met de tuinslang. Of je kiest ervoor om een enkele keer per jaar een vochtige doek over de veranda heen te halen.


Wil jij ook genieten onder je eigen veranda zonder de onderhoud? Vul de afmeting van jouw toekomstige veranda in en ga door de eenvoudige stappen van het samenstellen heen. Wij bieden een zo goed als onderhoudsvrije en scherp geprijsde veranda.

Stel je eigen serre samen