Wij zijn gesloten wegens verhuizing! 1 februari openen wij onze nieuwe showroom aan de Ketelmeerstraat 152, 8226 JX, Lelystad

Tuinoverkapping past in iedere tuin


Met een tuinoverkapping hoef je In Nederland niet meer meteen naar binnen als het wat minder wordt en zit je ieder seizoen van het jaar heerlijk buiten. Hoe maak je de tuin met een nieuw aangelegd terras, aangekleed met mooie plantenbakken en de tuinset van je dromen het mooiste af? Met een tuinoverkapping natuurlijk! Vul hierboven je afmetingen in en kijk welke bij jou past!

Een tuinoverkapping is voor iedereen!

Twijfel je of een tuinoverkapping wel iets voor jou is? Dat kan, toch is de twijfel makkelijk weg te nemen. Hou je er van om buiten te zijn? Of wil je juist in de schaduw zitten in het mooie weer? Als het antwoord ja is op één van beide vragen, dan is een tuinoverkapping iets voor jou!


Een tuinoverkapping is net iets anders dan een terrasoverkapping. Het grote verschil is dat een tuinoverkapping los van het huis staat en dus wordt ondersteund door palen. Vervolgens kan je bij een tuinoverkapping kiezen om een deel af te schermen door middel van zijwanden en of een geheel dichte achterwand. Op deze manier heb je een prachtige plek waar je bij mooi en minder mooi weer heerlijk kunt genieten van je tuin.


Als je kiest voor een tuinoverkapping in plaats van een terrasoverkapping, denk er dan aan om extra palen bij te bestellen. Deze palen ondersteunen de balk die normaal gesproken aan een muur is bevestigd. Hoeveel palen er voor jouw tuinoverkapping extra nodig zijn hangt van de breedte af, elke 4 meter komt er een paal bij. Bij 4 meter betekent dit twee palen.

De tuinoverkapping is het sieraad van de tuin

Een tuinoverkapping is snel een juweel voor je tuin. Om deze zo mooi mogelijk uit te laten komen is de tuinoverkapping natuurlijk zeer divers samen te stellen. Je kunt kiezen voor de kleur Crémewit of Antraciet in een ronde of klassieke stijl.


Voor de beglazing van de tuinoverkapping kan je kiezen voor prachtig helder (veiligheid)glas of voor polycarbonaat in zowel opaal (wit), helder als ultra helder. De keuze in beglazing is belangrijk, het is bepalend voor hoe je tuinoverkapping er uit komt te zien. Wil je maximale belichting, dan is glas geweldig. Als je voorkeur uitgaat naar wat meer schaduw, dan is opaal een goede keuze. Naast deze twee opties is heldere of ultra heldere polycarbonaat ook mogelijk.


Zie je het al voor je, een juweel van een tuinoverkapping in jouw tuin? Wij hebben het heel makkelijk gemaakt. Wacht niet langer en voer hierboven de juiste breedte en diepte in en maak je eigen tuinoverkapping.

Stel je eigen serre samen