Vakantiesluiting! In verband met vakantie zijn wij van 21 augustus t/m 29 augustus gesloten. Vanaf 30 augustus is onze showroom weer geopend.

Terrasoverkappig

Je eigen terrasoverkapping samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest


Onder een terrasoverkapping zit je heerlijk op je eigen terras met een drankje te genieten van het mooie, zonnige weer. Met familie en vrienden of juist lekker alleen met een goed boek. Op de mindere dagen of een koele avond ook op je terras zitten met een kop koffie, thee of een warme chocomel? Het kan allemaal onder een terrasoverkapping. Hoe zou jouw terrasoverkapping er uitzien? Je ogen dicht doen en dromen hoeft niet meer, voer hierboven je afmetingen in en zie snel hoe jouw droom terrasoverkapping er uitziet!

Een terrasoverkapping is een investering in jezelf!

Een terrasoverkapping is waarde-vermeerderend voor je huis, helemaal als deze van hoge kwaliteit aluminium is en voorzien van een goede poedercoating. De terrasoverkappingen van OverkappingPlaza zijn vrijwel onderhoudsvrij zodat je meer tijd hebt voor jezelf. Omdat je veel eerder en langer van je eigen tuin en terras kunt genieten is een terrasoverkapping een investering in de kwaliteit van het leven. Wie wil niet meer genieten van zijn tuin en terras, onder het genot van wat lekkers samen met familie en vrienden? Stimuleer het heerlijke vakantiegevoel in je eigen tuin. Hoe zou jij je terrasoverkapping er uit laten zien? Stel jouw terrasoverkapping boven aan de pagina samen en kijk naar de vele mogelijkheden!

Maak je terrasoverkapping precies zoals jij het wilt!

Door onze zeer eenvoudige samenstel module kan je in enkele stappen precies zien wat er allemaal mogelijk is en wat jij wel of niet graag wilt. Probeer het zelf en voer je afmetingen in in de samenstel module. Je kunt kiezen voor verschillende soorten goten en staanders, uiteraard in de kleur die helemaal bij jou past. Antraciet of Crèmewit, beide staan erg mooi. Welke staat het mooist bij jouw huis? Over smaak valt niet te twisten, daarom kan je jouw terrasoverkapping geheel aanpassen naar hoe jij deze het liefst wilt hebben.


Jouw terrasoverkapping luxer dan die van de buren? Dat kan!

Bij OverkappingPlaza is veel mogelijk, bekijk in onze samenstel module welke opties het best bij jou passen! Het is mogelijk om zelf een spie of een complete zijwand aan de terrasoverkapping te monteren. Door deze prachtige uitbreiding ben je nog meer beschermd tegen wind en regen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor glazen schuifwanden, deze zijn zowel aan de voor- als zijkant te plaatsen. Met glazen schuifwanden verandert je terrasoverkapping in een plek waar je 365 dagen per jaar heerlijk kunt genieten. Vergeet ook de terrasverwarming niet, deze zorgt voor heerlijke warme avonden onder jouw terrasoverkapping.


Stel je eigen serre samen