Wij zijn gesloten wegens verhuizing! 1 februari openen wij onze nieuwe showroom aan de Ketelmeerstraat 152, 8226 JX, Lelystad

Serre

Je eigen serre samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest


Een serre laten maken is een flinke operatie. Enkele weken wonen in een bouwput, bouwvakkers dagelijks over de vloer, om maar te zwijgen over al het voorwerk voor vergunningen en de soms veel te lange onderhandelingen met de aannemer. De oplossing is te vinden bij ons, OverkappingPlaza. Alle voordelen van een serre zonder de weken van rotzooi en je kan het helemaal samenstellen zoals je zelf wilt! Bouw je eigen serre van aluminium, polycarbonaat of glas. Je eigen serre samenstellen, dat kan bij OverkappingPlaza. Begin bovenaan deze pagina!

VAN OVERKAPPING NAAR SERRE

Een serre maken van je overkapping, dat is mogelijk, stop niet bij een overkapping en verander jouw overkapping in een serre. Moeilijk is anders, OverkappingPlaza heeft het erg makkelijk gemaakt voor je. Je begint met een overkapping en deze is zeer makkelijk zelf te monteren. De volgende stap is het plaatsen van de zijwanden, de voorkant, gemaakt van glazen schuifwanden, screens en je serre staat, door jezelf in elkaar gezet. Ook als je al een overkapping hebt, passen de zijwanden en voorkant afdichting van OverkappingPlaza op ieder ander merk. Makkelijk toch, een serre bouwen! En om alles nog mooier te maken is het samenstellen al zo eenvoudig, probeer het bovenaan de pagina!

NOG MEER VOORDELEN VAN DE SERRE

Al overtuigd van de voordelen van een prachtige serre van OverkappingPlaza? De serre creëert een volledige kamer en je eigen terras wordt een complete buitenwoonkamer waar je heerlijk geniet van het buiten zijn en de zon. De tuin is dankzij de serre één met het huis en vergroot direct je woonoppervlakte. Kies je voor glas als dak, dan kan je s’avonds heerlijk omhoog kijken naar de sterrenhemel en genieten met je geliefden om je heen in jullie serre.

ZONDER SERRE? NOOIT MEER!

Spijt krijgen van een serre, dat zal niet voorkomen. Een serre is een aanwinst en verrijking van je leven die ook werkt als waardevermeerdering van je eigen woning. De voordelen zijn te veel en de nadelen moeten nog ontdekt worden. Dat OverkappingPlaza alles scherpt prijst helpt natuurlijk ook. Als je bovenaan de pagina begint met de afmetingen van de grootte en dan de zeer eenvoudige stappen doorloopt, weet je zo hoe jouw serre er uit zal zien en hoe scherp deze is geprijsd!

Aluminium serre

De overkappingen van OverkappingPlaza zijn van hoogwaardig aluminium gemaakt en voldoen aan de strengste Europese normeringen. De serre begint dus al met een zeer sterke basisconstructie. De zijwanden voor de serre zijn gemaakt van hetzelfde aluminium en te voorzien van glas, polycarbonaat of aluminium schuttingdelen en in sommige opties ook een combinatie van.


Voor de voorkant zijn er twee opties: een screen of een glazen schuifwand. Vooral de glazen schuifwanden zorgen voor het serre gevoel. Deze glazen schuifwanden zijn gemaakt van hetzelfde aluminium en het glas is speciaal 1 centimeter dik 4.4.2. veiligheidsglas. Hoe ziet jouw basisconstructie eruit en voor welke voor- en zijkant kies jij voor jouw eigen serre? Neem een kijkje via de samenstel module bovenaan de pagina en bestel eenvoudig en snel de perfecte serre.

Stel je eigen serre samen