Laagste prijsgarantie | Geleverd en gemonteerd door heel NL | Duitse kwaliteit beste prijs

Zelf een overkapping maken


Je eigen overkapping maken en er elke dag van het jaar onder genieten is ideaal, heerlijk met vrienden en familie vertoeven onder het genot van een drankje. Het wordt nog mooier als het onderwerp van het gesprek de overkapping zelf is, waarbij je zelf nu uitgebreid kan uitleggen hoe geweldig je het vind en hoe makkelijk de montage is verlopen. Je kunt met behulp van de uitgebreide handleiding een prachtige overkapping maken waar je trots op kunt zijn. Ervaar hoe eenvoudig het is om je eigen overkapping samen te stellen en voer de maten hierboven in die bij jou passen.

Een overkapping maken, dat kan eenvoudig met onze samenstel module!

Zelf een overkapping maken is een prestatie om trots op te zijn. Het is niet makkelijk om alles zorgvuldig uit te rekenen en vervolgens de juiste leveranciers te vinden om alles in te kopen. OverkappingPlaza helpt je graag bij een overkapping maken en heeft kant en klare aluminium pakketten, zodat je een pakket naar wens kan uitkiezen en zelf de overkapping kan monteren.


Omdat ervoor te zorgen dat bij het maken van een overkapping alles naar wens is, zijn er veel mogelijkheden om tot het eindresultaat te komen dat jij wilt bereiken. Kies uit verschillende breedtes, beginnend bij 4 meter tot zo lang als je kan plaatsen en de uitval va af 2,5 meter tot 3.5 meter. Doordat je zelf bezig bent met een overkapping maken kan je er natuurlijk voor kiezen om de standaardbreedte iets in te korten voor het perfecte pasmodel.


Een overkapping maken is een hele klus, daarom hebben wij voor goede begeleiding gezorgd in de vorm van de handleiding. Het simpele stappenplan helpt je om het werk te verlichten waardoor je eenvoudig een overkapping kan maken.

Het samenstellen is net zo makkelijk als een overkapping maken!

Voordat je aan de slag gaat met de overkapping maken heb je eerst alle onderdelen nodig.


De zelf samengestelde overkappingpakketten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en in de kleuren Crèmewit of Antraciet gepoedercoat. Deze combinatie maakt het onderhoud eenvoudig, afnemen met een vochtige doek en de beglazing enkele keren per jaar lappen is voldoende. Het gebruik maken van speciale terrasoverkapping cleaner is ook mogelijk.


Het samenstellen van je eigen overkapping is heel eenvoudig in onze samenstel module. Stel jezelf de vraag: Hoe breed en diep wil je de overkapping maken? Het samenstellen is niet moeilijk, probeer het hierboven en volg de stappen om makkelijk en snel een overkapping te maken.

Stel je eigen overkapping samen