Over ons

OverkappingPlaza is dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen. Wij staan voor kwalitatief hoogstaande overkappingen tegen zeer scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring met overkappingen kunnen wij in elke situatie jou het beste advies geven wat aansluit bij je woonsituatie.

De goedkoopste overkappingen, laagste prijsgarantie

Dagelijks streven wij naar het bieden van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs, om de goedkoopste leverancier van overkappingen in de Benelux te zijn! Wij bieden je dan ook de laagste prijsgarantie. 

Snelle levertijden door ruime voorraad

Door onze grote voorraad en betrouwbare fabriek, wacht je nooit lang op het bestelde product. Wij kunnen alles uit voorraad leveren. Na het ontvangen van de bestelling kunnen we snel schakelen en in korte tijd het door jou bestelde product leveren. Het is ook mogelijk om het bestelde product dezelfde week nog bij ons op te halen.

Montageteam

Geen zin, tijd of de juiste kennis om de overkapping zelf te monteren? OverkappingPlaza heeft jarenlange ervaring met een montageteam die de overkapping snel en vakkundig plaatst, zodat je snel kunt genieten van je overkapping!

OverkappingPlaza hanteert dagelijks de scherpste prijs door het montageteam als optie aan te bieden, zodat je zelf kunt kiezen om de montage in eigen hand te houden of juist uit handen te geven. De kosten voor het montageteam zijn niet inbegrepen bij producten van OverkappingPlaza. OverkappingPlaza werkt met een extern montageteam en daarom is OverkappingPlaza niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de montage. De garantie loopt via het externe montageteam. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het ondernemen op een verantwoorde en maatschappelijke manier speelt een belangrijke rol bij OverkappingPlaza. Wij kiezen voor producenten die verantwoord en bewust met het milieu omgaan. Juist omdat we veel met natuurlijke producten werken hebben we een focus op duurzaamheid.