Laagste prijsgarantie | Geleverd en gemonteerd door heel NL | Duitse kwaliteit beste prijs

Over ons

OverkappingPlaza is dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen. Wij staan voor kwalitatief hoogstaande overkappingen tegen zeer scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring met overkappingen kunnen wij in elke situatie jou het beste advies geven wat aansluit bij je woonsituatie.

De goedkoopste overkappingen, laagste prijsgarantie
Dagelijks streven wij naar het bieden van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs, om de goedkoopste leverancier van overkappingen in de Benelux te zijn! Wij bieden je dan ook de laagste prijsgarantie.Snelle levertijden door ruime voorraad
Door onze grote voorraad en betrouwbare fabriek, wacht je nooit lang op het bestelde product. Wij kunnen alles uit voorraad leveren. Na het ontvangen van de bestelling kunnen we snel schakelen en in korte tijd het door jou bestelde product leveren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Het ondernemen op een verantwoorde en maatschappelijke manier speelt een belangrijke rol bij OverkappingPlaza. Wij kiezen voor producenten die verantwoord en bewust met het milieu omgaan. Juist omdat we veel met natuurlijke producten werken hebben we een focus op duurzaamheid.