Wij zijn gesloten wegens verhuizing! 1 februari openen wij onze nieuwe showroom aan de Ketelmeerstraat 152, 8226 JX, Lelystad

Levering- en betalingsinformatie

OverkappingPlaza verwerkt na ontvangst de bestelling zorgvuldig, om zo snel mogelijk tot levering over te gaan. Als een product niet meer leverbaar is, biedt OverkappingPlaza je een alternatief product aan. 

De verantwoordelijkheid voor beschadigde en vermiste producten ligt bij OverkappingPlaza totdat het product bezorgd is bij de klant of bij een vooraf aan de klant bekendgemaakte vertegenwoordiger.

We bezorgen onze producten op een adres nabij een verharde weg en toegankelijk voor vrachtverkeer. Woon je niet nabij een verharde weg? Dan lost de chauffeur zo dicht mogelijk bij het bezorgadres. OverkappingPlaza is niet verantwoordelijk voor de uiteindelijk vastgestelde locatie om te lossen.

Alle bestellingen worden door ons afgeleverd, de leveringsdatum word samen met de klant bepaald. Op de dag van levering wordt de klant twee uur van tevoren gebeld met een tijdsschatting. Als je niet aanwezig bent als de levering plaats vindt dan worden de kosten doorberekend. Na overleg met de klant zal een nieuwe leveringsdatum worden aangeboden.

Betalingsinformatie

U kunt online veilig via iDeal, Cartes Bancaires of een aanbetaling van 50% via bankoverschijving betalen in onze webshop. Betaling met bankcheques is niet mogelijk. 

Indien u kiest voor een aanbetaling van 50% via een bankoverschrijving dan ontvangt u na bestelling van ons een aanbetalingsfactuur van 50% van het totaalbedrag. Restant van het bedrag kunt u pinnen of contant betalen aan de chauffeur bij levering van de materialen. De bestelling wordt pas definitief in behandeling genomen na ontvangst van de 50% aanbetaling.

Bij de verkoop van producten aan consumenten mag maximaal een vooruitbetaling van 50% worden bedongen. Als vooruitbetaling is bedongen, kan de klant geen enkel recht doen gelden aangaande de uitvoering van de desbetreffende bestelling of dienst(en), alvorens de bedongen vooruitbetaling heeft plaatsgevonden.

In geval van wanbetaling van de klant heeft OverkappingPlaza behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de klant kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen. Daarbij horen wij bij onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens graag zo snel mogelijk van je.