Laagste prijsgarantie | Geleverd en gemonteerd door heel NL | Duitse kwaliteit beste prijs

Goedkope overkapping kopenEen goedkope overkapping kopen maar liever niet besparen op kwaliteit? Zoek niet verder, je hebt ons gevonden! OverkappingPlaza is de specialist in overkappingen en door ons direct contact met de producent kunnen wij jou een goedkope overkapping aanbieden.

Op kwaliteit wordt absoluut niet bespaard, voor iedere goedkope overkapping gebruiken we alleen het beste aluminium en polycarbonaat. Benieuwd hoe goedkoop wij jouw droomoverkapping kunnen aanbieden? Vul de juiste maten in onze samenstel module in en volg een paar simpele stappen!

Een goedkope overkapping, hoe kan dat?

Waarom bieden wij jou een goedkope overkapping aan van de beste kwaliteit? Het antwoord is simpel: omdat het kan! Onze overkappingen komen rechtstreeks uit de fabriek en dat levert een flinke kostenbesparing op. Omdat wij als enige partij tussen de fabriek en jouw achtertuin zitten, kunnen wij je een goedkope overkapping aanbieden.


De Basic overkapping is de goedkoopste overkapping die we aanbieden maar doet niet onder aan kwaliteit. De Basic overkapping is gemaakt van smallere aluminium profielen. Door de besparing op aluminium daalt de prijs van de productie sterk en dat scheelt in de prijs.

Dankzij onze directe connectie met de fabriek valt de zeer hoge kwaliteit Basic overkapping in het goedkope overkapping segment!

Een goedkope overkapping en toch de luxe

Een goedkope overkapping door de scherpe prijs en toch de luxe! Bij OverkappingPlaza is het mogelijk om iedere overkapping geheel naar eigen smaak samen te stellen. Kies voor een halfronde of klassieke goot en voor vierkante of halfronde palen. De kleur is natuurlijk van belang, kies voor Crème Wit of Antraciet. Zo heeft een goedkope overkapping al snel een zeer luxe uitstraling! Kijk eens hoe je eigen overkapping er uit komt te zien en begin met het invoeren van de juiste maten!


De standaard dakdekking van iedere overkapping wordt voorzien van top kwaliteit polycarbonaat platen. Deze kopen wij zeer groot en scherp in waardoor we een concurrerende prijs kunnen bieden, zo kunnen wij jou blijvend een goedkope overkapping aanbieden. Welke samenstelling past het beste bij jou? Bekijk in de samenstel module je goedkope overkapping.

Stel je eigen serre samen