Laagste prijsgarantie | Geleverd en gemonteerd door heel NL | Duitse kwaliteit beste prijs

Glazen schuifwand voor de scherpste prijs!


Een glazen schuifwand betekent meer bescherming tegen wind, regen en kou. Het straalt luxe uit en maakt van de overkapping een aanwinst waarin je het hele jaar buiten kunt genieten in je eigen tuin. Een overkapping is een geweldige aanwinst voor je huis, een echte investering. Geniet onder jouw overkapping het hele jaar door.

Vul bovenaan deze pagina de afmeting in van jouw overkapping voor je eigen glazen schuifwand en kijk hoe voordelig ook jij het hele jaar door kan genieten!

EEN GLAZEN SCHUIFWAND VERRIJKT JE BELEVING

Met een glazen schuifwand zet je het slechte weer voorgoed buiten de deur, letterlijk buiten de glazen schuifwand. Onder de overkapping met goed weer is het dé plek om te genieten en ook met slecht weer kan dit prima. Door dat ze perfect aansluiten op iedere overkapping van elk merk is deze geschikt voor iedereen. Hoe groot is jouw overkapping of het deel dat je graag wilt voorzien van een glazen schuifwand? Vul je afmetingen in en kijk hoe scherp onze prijzen zijn!

DE WARMTE BINNEN EN DE KOU BUITEN!

De winter komt er aan maar afscheid nemen van buiten zitten, dat hoeft niet! Geniet buiten maar toch binnen van een volledig naar eigen wens aan te passen overkapping. De zijkanten kunnen door middel van zijwanden worden afgedicht of bijvoorbeeld een spie die alleen de bovenkant afsluit. Onder de goot kan een geweldige glazen schuifwand geplaatst worden waardoor de overkapping volledig dicht is. Met een overlapping van gemiddeld 10 centimeter per paneel, wordt de wind en regen buiten gehouden. Voor de ultieme ervaring kies je voor een terrasverwarmer welke de ruimte verwarmt tot een aangename temperatuur, die door de gesloten overkapping vastgehouden wordt. De glazen schuifwanden zijn makkelijk te monteren en scherp geprijsd. Begin nu, vul je maten in en krijg direct te zien hoe scherp het voor jou geprijsd is.

Een glazen schuifwand vangt de warmte!

Er zijn veel voordelen ter bescherming bij het mindere weer. Voordelen bij het goede weer zijn er natuurlijk ook! Als de glazen schuifwand dicht is in de lente, warmt de zon het terras heerlijk op. En als het te warm wordt, dan zet je ze deels of in zijn geheel open. Hartje zomer zet je de glazen schuifwand helemaal open en kan het heerlijke zomerbriesje onder de overkapping door.

Ben je net als wij overtuigd? Kijk gerust hoe voordelig wij het voor jou kunnen maken, vul je maten in en zie direct de voordelen van een glazen schuifwand?

Stel je eigen overkapping samen