Wij zijn gesloten wegens verhuizing! 1 februari openen wij onze nieuwe showroom aan de Ketelmeerstraat 152, 8226 JX, Lelystad

Glazen schuifdeuren voor de scherpsteprijs!Glazen schuifdeuren sluiten je overkapping af en creëren eenvoudig het gevoel van een serre of tuinkamer. Met glazen schuifdeuren kan de overkapping zeer makkelijk worden voorzien van een afsluiting zonder lichtinval te verliezen. De overkapping krijgt een luxere uitstraling door de glazen schuifdeuren, die hierdoor dicht in de buurt komt van een serre.


Ongekende kwaliteit voor de scherpste prijs, dat zijn de glazen schuifdeuren van OverkappingPlaza. Doordat wij zeer groot en direct uit de fabriek inkopen zijn wij zeer scherp met onze prijzen. Voer jouw maten in en zie zelf hoe scherp onze prijzen zijn! Daarnaast is bij ons de keuze divers en erg breed. Naast verschillende hoogtes is er ook keuze uit maar liefst drie breedtes. 64 cm, 82 cm en 98 cm breed zijn de mogelijkheden, waardoor voor iedere overkapping de juiste samenstelling mogelijk is.


Glazen schuifdeuren geven veel lente- en zomervoordelen

Nadelen zijn niet te bedenken, wij zijn ze tenminste nog nooit tegen gekomen. Wat zeker een voordeel is, zijn onze scherpe prijzen! Voer de afmeting in van je overkapping en zie snel hoe voordelig wij zijn.


Glazen schuifdeuren hebben als belangrijk voordeel dat de overkapping niet permanent wordt afgesloten. Ze zijn gewoon open en dicht te schuiven wanneer dit gewenst is. Als de zon doorbreekt in de lente maar de wind toch nog te koud is om op het terras te kunnen zitten, zorgt de dichte opstelling van de glazen schuifdeuren ervoor dat het onder de overkapping heerlijk opwarmt. Later in het jaar, tijdens de prachtige zomerse dagen, kunnen de glazen schuifdeuren gewoon weer ingeschoven worden.


GLAZEN SCHUIFDEUREN GEVEN NOG MEER VOORDELEN IN DE HERFST EN WINTER

In de herfst en winter neemt het aantal zonuren af en komt de koude lucht al snel om de hoek kijken. Ook neemt de wind toe en is genieten in de tuin al snel afgelopen. Of toch niet? Met de glazen schuifdeuren van OverkappingPlaza, in combinatie met zijwanden, wordt de overkapping volledig afgesloten, de zon warmt zo het terras al deels op. Ook blijft de warmte van het huis onder de overkapping als je de huisdeur opent en de glazen schuifdeuren dicht laat. Zo blijft het onder jouw overkapping langer aangenaam en kan je ver na de zomer heerlijk genieten van jouw eigen terras. Met een terrasverwarmer erbij is het een luxe die alleen vergelijkbaar is met de mooiste horecaterrassen.


Ben je net zo overtuigd van de voordelen als wij dat zijn? Voer de maten van je overkapping in en bekijk onze voordelige glazen schuifdeuren.

STEL JE EIGEN OVERKAPPING SAMEN