Laagste prijsgarantie | Geleverd en gemonteerd door heel NL | Duitse kwaliteit beste prijs

Bezorgen

Wanneer je bestelling bij ons klaarstaat voor verzending, nemen wij telefonisch contact met je op om het adres voor aflevering nogmaals te bevestigen. Daarna spreken we een dagdeel met je af om de bestelling te leveren. Afwijken van een dagdeel welke door ons is doorgegeven is helaas niet mogelijk.


Tot de deur
De chauffeur van OverkappingPlaza probeert altijd de bestelling tot aan de deur te leveren. Dit kan hij alleen voor elkaar krijgen als er bij het lossen van de producten hulp aanwezig is. Onze chauffeur stelt je hulp waar nodig erg op prijs. Om het tilwerk te beperken, parkeert de chauffeur de vrachtwagen altijd zo dicht mogelijk bij het door jou opgegeven adres. Wij raden aan om op de dag van levering thuis te zijn om de chauffeur hulp te bieden daar waar nodig. Indien de vrachtwagen niet bij het opgegeven adres kan komen lost hij de materialen zo dichtbij het opgegeven adres als mogelijk. Hiervoor kunnen wij helaas geen verantwoording nemen.

Bezorgkosten
Voor de bezorging van onze producten werken wij samen met een logistiek bedrijf. Door deze samenwerking kunnen wij onze overkappingen altijd tegen de scherpste prijs aanbieden. De kosten voor het vervoer zijn vast gezet op € 125 euro binnen Nederland en € 165 euro in België.

Ander afleveradres
Het is mogelijk om de producten op een ander adres dan het huisadres te laten bezorgen. Vergeet niet tijdens het bestellen om het afleveradres aan te passen naar het gewenste afleveradres.

Bestelling incompleet of niet ontvangen
Wij streven ernaar om je bestelling compleet af te leveren. Heb je een incomplete bestelling ontvangen of onze bestelling helemaal niet ontvangen? Neem direct contact met ons op (binnen 72 uur) zodat wij je snel en zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bezorging
Wij leveren in Nederland op postcode. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aflevering
Als je niet op het afgesproken tijdstip aanwezig bent en het pakket niet bezorgd kan worden, brengen we voor een nieuwe poging tot bezorgen extra transportkosten in rekening, namelijk €125 euro in Nederland en €165 euro in België. Voor ontvangst van je bestelling is het noodzakelijk dit te bevestigen met je handtekening. Je hebt 72 uur (3 dagen) de tijd na levering om je bestelling te controleren op onjuistheden en/of beschadigingen. Na deze tijd kunnen wij helaas geen reclamaties en/of klachten meer in behandeling nemen. Wij raden je aan om je bestelling goed te controleren binnen deze periode om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Een consument is zelf verantwoordelijk om zijn bestelling te controleren op compleetheid en/of onjuistheden.