Wij zijn gesloten wegens verhuizing! 1 februari openen wij onze nieuwe showroom aan de Ketelmeerstraat 152, 8226 JX, Lelystad

Bestellen

Het bestellen van een terrasoverkapping is nog nooit zo makkelijk geweest. Stel in een aantal stappen de overkapping naar wens samen of kies uit één van onze bestaande modellen.

Bestel een overkapping
Onze webshop is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om je bestelling te plaatsen. Bestel wanneer het jou het beste uitkomt, het komt ons altijd goed uit! Het is belangrijk om over alle noodzakelijke afmetingen en maten te beschikken voordat je bestelt. De eerste maten die je moet weten is de gewenste grootte van de overkapping, dus de breedte en diepte. Daarna volgt het type polycarbonaatplaat. Kies vervolgens de juiste kleur, sierlijst en staanders.

Hierna kun je kiezen uit o.a:
Glas schuifpanelen
Zij spie afdichting
Zijwanden
LED verlichting
Beton fundering
RVS voetsteunen
Een voetplaat voor de staanders
Montage service


Na uit bovenstaande opties te hebben gekozen is de prijs voor de Basic terrasoverkapping zichtbaar. Als je tevreden bent over de samengestelde terrasoverkapping, kan je onderaan op bestellen klikken en de overkapping veilig bestellen via iDeal.

Na het afronden van de bestelling sturen wij je een bevestigingsmail. Hierna volgt nadat je de bestelling hebt afgerekend nogmaals een mail in verband met de leveringsdatum.

Bestelling wijzigen of annuleren
Neem per mail contact op met onze klantenservice zodat zij de bestelling kunnen aanpassen of indien nodig annuleren*. Hiervoor is het bestelnummer voor ons belangrijk, om de bestelling makkelijk terug te vinden. Eventueel gemaakte kosten brengen we in rekening en restant storten wij binnen 7 dagen terug.